Honismeret: Ehető díszek a karácsonyfára

Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.

Üdvözlettel: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 169 fő
  • Képek - 686 db
  • Videók - 612 db
  • Blogbejegyzések - 1213 db
  • Fórumtémák - 28 db
  • Linkek - 123 db

Üdvözlettel,

Ez itt az én hazám vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.

Üdvözlettel: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 169 fő
  • Képek - 686 db
  • Videók - 612 db
  • Blogbejegyzések - 1213 db
  • Fórumtémák - 28 db
  • Linkek - 123 db

Üdvözlettel,

Ez itt az én hazám vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.

Üdvözlettel: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 169 fő
  • Képek - 686 db
  • Videók - 612 db
  • Blogbejegyzések - 1213 db
  • Fórumtémák - 28 db
  • Linkek - 123 db

Üdvözlettel,

Ez itt az én hazám vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz! Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.

Üdvözlettel: Margó

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 169 fő
  • Képek - 686 db
  • Videók - 612 db
  • Blogbejegyzések - 1213 db
  • Fórumtémák - 28 db
  • Linkek - 123 db

Üdvözlettel,

Ez itt az én hazám vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Várj pár pillanatot a képekre!!!

Nem szeretnéd, ha újabb gömbök törnének össze karácsonykor? Szereted leenni a díszeket a fáról? Idén süsd meg te a dekorációt!

hirdetés

Csinálj ehető díszeket!Habcsók

Hozzávalók:

• 4 tojásfehérje
• csipet só
• 14 dkg porcukor
• 2 ek étkezési keményítő
• nyomózsák, díszítőcukor

 
A sütőt előmelegítjük 100 fokra. A fehérjét csipet sóval elkezdjük felverni, amikor már majdnem kemény, kanalanként hozzáadjuk a keményítővel elkevert porcukrot, majd fényes keményre verjük.  Habzsákba szedjük a masszát, majd sütőpapírral bélelt sütőlemezre karikákat nyomunk. Megszórjuk cukorgyönggyel, majd 100 fokos sütőben 2 órát szikkasztjuk. Ha légkeveréssel készítjük, akkor 80 fokon 1-1,5 óra kell.

 




Csinálj ehető díszeket! Pattogatottkukorica-girland

Hozzávalók:


• 10 dkg kukorica
• 8 dkg vaj
• 20 dkg aszalvány (mazsola, áfonya stb.)

 
A kukoricát egy lábasba töltjük, a vajat hozzáadjuk és kipattogtatjuk. Cérnát fűzünk a tűbe, majd felfűzünk 20 kukoricaszemet, majd 20 mazsolát, aztán ismét kukorica, ismét mazsola.

 

 

 

 

 

 

 

 


Csinálj ehető díszeket!Ólomüveg linzer

Hozzávalók:

30 dkg liszt
15 dkg vaj
8 dkg porcukor
Csipet só
4-5 ek hideg víz
Színes keménycukorka

 
A lisztet a vajjal és a porcukorral, sóval eldolgozzuk, vízzel összeállítjuk, majd fóliába tekerve a hűtőben 30 percig pihentetjük. Lisztezett deszkán fél cm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, majd a közepére ablakot vágunk. A keménycukrot összetörjük, majd a linzer közepébe szórjuk. Ne felejtsünk el a linzer tetejét kilyukasztani, hogy ott tudjuk átfűzni a szalagot!
180 fokon 12 perc alatt megsütjük.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu