Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz!
Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.
Üdvözlettel: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez itt az én hazám vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz!
Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.
Üdvözlettel: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez itt az én hazám vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz!
Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.
Üdvözlettel: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez itt az én hazám vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez itt az én hazám közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz!
Reméljük, hogy csatlakozásod után a Klub oldalainak segítségével sok hasznos információra bukkanhatsz, és a továbbiakban – saját anyagaid feltöltésével – Te is gyarapítod majd a tagság ismereteit.
Üdvözlettel: Margó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez itt az én hazám vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A gasztronómiai élményeken túl a
látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen sokoldalúan
használható fel a juh gyapja. A gyermekek ingyenes kézműves
foglalkozásokon vehetnek részt mind a négy nap során.
A színpadon
folyamatos folklór programokkal és népi játékokkal szórakoztatjuk a
közönséget. 2014. április 20-án, azaz Húsvét Vasárnap a főzőversenyen a
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség „Arany Bárány díjjal” jutalmazza
meg a legjobb bárányból készült fogás elkészítőjét.
A múlt
hagyományait felidézvén klasszikus húsvéti mulattsággal várjuk az egész
családot. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is
felépítünk. A Csokoládé Múzeum egy mini csokoládégyárat állít fel a
helyszínen, ahol az egész család részt vehet majd a csokoládékészítés
művészetében. A rendezvényen felsorakoztatunk több száz bárányból
készült gasztronómiai különlegességet, melyeket a látogatók nem csak
megkóstolhatnak, de meg is tanulhatják elkészíteni. A rendezvény
nyitónapján, 2014. április 18-án a vendégek 50%-os kedvezménnyel
fogyaszthatnak a kuponfüzeten feltüntetett kiállítóknál.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!